Proiect "Minti DESCHISE"

LINUX Mint 14 aproape de lansare


Linux Mint 13 MAYA

Linux Mint 13 MAYA

Un anunt postat pe site-ul oficial al celei de-a doua distributii de Linux a momentului,  daca ne raportam la numarul de utilizatori  – Linux Mint – ne dezvaluie data la care va fi lansata versiunea cu numarul 14 si numele de cod pe care aceasta il va purta.  Conform linuxmint.com, Linux Mint 14 va fi lansat in cursul lunii noiembrie a acestui an si va purta numele de cod Nadia. “Linux Mint 14 Nadia” va fi bazat pe Ubuntu 12.10 dar va avea un mediu graphic diferit. Din punct de vedere al designului cele doua distributii Linux sunt complet diferite dar la fel de usor de folosit si apreciate.

In acest moment echipa din spatele acestui proiect ofera doua medii grafice extrem de atragatoare si functionale:  mate (care seamana perfect cu modul in care arata gnome 2) si cinnamon care are un look extrem  modern,  apreciat si intereseant.

Spre deosebire de Ubuntu, Linux Mint nu are o data precisa a lansarii. De obicei o noua versiune este lansata la aproximativ o luna distanta de lansarea unei noi versiuni de Ubuntu. Cu siguranta milioane de oameni astepta cu nerabdare lansare Linux Mint 14 „Nadia”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 20 octombrie 2012 de în Linux, Linux Mint, Sisteme de operare, Ubuntu şi etichetată , , , , , , , .
%d blogeri au apreciat asta: