Proiect "Minti DESCHISE"

Ubuntu 12.10 APROAPE DE LANSARE!


Ubuntu12.10

Lansarea Ubuntu 12.10 Quantal Quetzal, programată pentru 18 octombrie 2012, este aşteptată cu un uriaş interes. Noile facilităţi introduse în această versiune a sistemului de operare pentru laptop-uri şi desktop-uri au stârnit curiozitatea tuturor,  fie că sunt utilizatori de Windows sau Linux.

După toate aparenţele, noua versiune va aduce schimbări destul de serioase, care se vor reflecta atât la nivelul funcţionalităţii cât şi în modul în care mediul grafic arăta, îmbunătăţiri care vor creşte numărul de utilizatori la un nivel nemaiîntâlnit până acum. În fond, fiecare utilizator doreşte un sistem de operare care să arate bine, să funcţioneze impecabil şi, de ce nu, să nu coste nimic. Lucrurile acestea sunt promise şi oferite, în mare parte de echipa Ubuntu dar refuzate categoric de Windows.

Aşteptăm cu mare interes să testam modul în care au fost integrate în sistemul de operare site-urile de socializare sau alte servicii pentru a căror utilizare  trebuia să apelăm la browser, implementate în scopul de a uşura „munca” utilizatorului de Facebook, Gmail, eBay, etc.

Ubuntu, prin schimbările pe care le oferă în prezent sau pe care intenţioneză sa le introducă în noua versiune, dovedeşte, încă odată, că este cu ani buni înaintea windows-ului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 30 septembrie 2012 de în Linux, Must Have, Sisteme de operare, Ubuntu.
%d blogeri au apreciat asta: