Proiect "Minti DESCHISE"

Aplicatii de securitate si intretinere pe care TREBUIE SA LE AI pentru Windows-ul tau


Imagine

Daca doriti sa scapati de costurile vizibile si ascunse ale utilizarii sistemelor de operare Windows,  de timp pierdut, virusi, nervi si stres, alegeti  ALTERNATIVA ! Stiati, probabil, ca exista alternativa legala si gratuita, completa la Windows.

Pentru cei care nu doresc sa incerce alternativa, nici macar de pe LIVE CD, recomand cateva aplicatii care asigura o mai  buna securitate, functionare si intretinere a sistemului. Pc-urile care ruleaza Windows sunt extrem de sensibile la amenintari, indiferent despre ce tip de amenintare vorbim. Aplicatiile pe care le recomand mai jos, asigura o mai buna protectie si intretinere  a sitemului de operare marca Microsoft.

Acestea sunt simple recomandari si este de datoria voastra sa va informati suplimentar  inainte de instalare. Nu sunt responsabil pentru niciun fel de paguba pe care aceste aplicatii  le pot provoca pc-ului sau laptopului. Intreaga raspundere va apartine, eu nu fac decat sa va ofer informatii.

Inainte de a citi acest articol asigura-te ca ai citit si “Secretul antivirusului tau”

Peer Block

Este un soft gratuit, open source, extrem de util si silentios,  care iti arata,  nu doar cu ce calculator strain, cunoscut ca fiind periculos, comunica pc-ul tau, ci si blocheaza conexiunea periculoasa.  Mai precis, pe langa o gama variate de optiuni pe care le aveti la dispozitie, Peer Block dispune de o lista uriasa cu servere,  din intreaga lume, cunoscute ca fiind  periculoase pentru siguranta pc-ului.  Aceasta lista neagra se actualizeaza, ori de cate ori aplicatia este porninta, pentru a impiedica pc-ul dvs sa acceseze, in cazul in care aveti  programe daunatoare instalate pe el, unul sau mai multe din serverele suspecte (P2P, Spyware, etc).  Aveti posibilitatea de a bifa voi listele negre . O sa ramaneti socati cand o sa vedeti cu cate servere “discuta” pc-ul vostru.

Peer Block poate fi descarcat  de aici:

Bleach Bit

Este cu mult mai util decat cunoscutul CCleaner.  Poate fi folosit si pe sistemele de operare bazate pe Linux – Ubunt, Linux Mint, Suse etc – cat si pe Windows Vista si Windows  7.

Aplicatia curata  hardul de gunoaie,  iti asigura intimitatea si nu numai.

Spre exemplu, in cazul Mozila Firefox si a altor 50 de aplicatii, aveti urmatoarele optiuni de stergere : a fisierelor  cache si cookies, a  diverselor rapoarte, a istoricul site-urilor accesate, a descarcarilor efectuate,  a formularelor completate, a parolelor, preferintelor pentru site-uri si a zonei de stocare DOM.

Practic aceasta aplicatie va face sistemul ca nou.

Bleach Bit poate fi descarcat de aici:

Remove Fake Antivirus

Este o aplicatie, usor de utilizat si simpla, care descopera si inlatura aplicatiile care se dau drept antivirusi si pe care, din greseala, neatentie si nestiinta, le-ati instalat. De obicei acesti antivirusi falsi sunt VIRUSI.

Descarcati aplicatia de aici

16 comentarii la “Aplicatii de securitate si intretinere pe care TREBUIE SA LE AI pentru Windows-ul tau

 1. Răzvan
  8 martie 2013

  Sau, mai bine, RENUNȚAȚI COMPLET LA WINDOWS ! Vedeți http://alege.softwareliber.ro

 2. Pingback: Credeai ca TU ai scapat! Aici afli cine te urmarește pe internet | Proiect "Minti DESCHISE"

 3. Pingback: Sigur ești spionat pe internet. Află aici ce poti face. | Proiect "Minti DESCHISE"

 4. Pingback: Știai că ești spionat intens pe internet? Vezi cine te spioneă și ce poți face | Proiect "Minti DESCHISE"

 5. Pingback: Știai că ești spionat intens pe internet? Vezi cine te spionează și ce poți face | Proiect "Minti DESCHISE"

 6. Pingback: Cine te spionează și ce poți face | NewsInfo1000

 7. Rodica
  10 iulie 2013

  Buna, am descarcat 2 zile in urma PEER BLOCK si setat sa blocheze tot… prima zi a fost perfect dar a doua, abia am deshis calculatorul, s-a comportat de parca nu as fi descarcat programul de blocare. Ce as putea face? Multumesc anticipat.

  • proiectromania
   10 iulie 2013

   Poti sa aduci detalii suplimentare? Mai este instalat?

   • Rodica
    11 iulie 2013

    In momentul in care s-a instalat peerblock-ul a trebuit sa fac setarile si am bifat: blochiaza apps, HTML si malware… atat. Multumesc.

   • proiectromania
    11 iulie 2013

    Ai incercat sa il reinstalezi?

  • proiectromania
   10 iulie 2013

   Poti sa aduci detalii suplimentare?

   • Rodica
    15 iulie 2013

    Da, l-am reinstalat, se pare ca-si face treaba – imi zice peste 800 000 000 IPs-uri blocate dar problema publicitatii abuzive persista. Stii ce as mai putea face in acest caz? Multumesc si o zi buna.

 8. Rodica
  15 iulie 2013

  Am rezolvat cu AdBlock… merci oricum.

 9. Vlad Branduse
  26 decembrie 2013

  merge sa le am pe toate trei in acelasi windows?

  • proiectromania
   2 ianuarie 2014
  • catalin90
   15 decembrie 2014

   salut Proiect „Minti DESCHISE”!!!. inainte sa instalez accest program pc-ul meu mergea foarte greu !!!. am descarcat peerblock!!!!. casa vezi accest program isi face treaba ,foarte bine !!!. blocheaza tot ce este daunator windows-ului !!! . se simpte foarte bine . acum pc-ul meu merge la capacitate maxima datorita lui peerblock. mersi !!! . recomand cu caldura accest program merita descarcat !!!! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

informatie

Această înregistrare a fost postată la 25 iulie 2012 de în Linux, Merita stiut, Must Have, Windows, Windows 7, Windows Vista, Windows XP.
%d blogeri au apreciat asta: